PODACI O DOSTAVI

Svi proizvodi koje nudimo u trgovini su na skladištu. To nam omogućuje da vašu narudžbu pošaljemo vrlo brzo - najkasnije jedan dan nakon što je narudžba izvršena. Kašnjenja u isporuci mogu nastati zbog izvanrednih okolnosti. U tom slučaju ćete biti odmah obaviješteni.

Mogućnosti preuzimanja narudžbe:

  • Dostava poštom: Sve pošiljke Vam dostavlja Austrijska pošta (Österreichische Post) na kućnu adresu. Ovo se odnosi na sve narudžbe putem naše online trgovine.
  • Preuzimanje u našoj poslovnici u Beču – Preuzimanje svih proizvoda je moguće i u našoj poslovnici u Beču na adresi MYKOTHEKE, Possingergasse 59, 1160 Beč.

Online trgovina - pregled troškova i rokova dostave

ZEMLJADOSTAVA SA PDV-OMBESPLATNA DOSTAVAROK DOSTAVE
Austrija5 eura>50 eura1-2 radna dana
Ostale EU-zemlje7 eura>75 eura3-4 radna dana
BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo14 eura>120 eura4-5 radnih dana

Imajte na umu da se radi o informacijama koje su zasnovane na našem iskustvu i da povremeno može doći do minimalnih odstupanja.

Praćenje pošiljke

Nakon što predamo Vašu narudžbu Austrijskoj pošti (Österreichische Post), dobit ćete potvrdu o isporuci sa tracking brojem koji Vam omogućava direktno praćenje narudžbe preko web stranice Austrijske pošte.

Oštećenja u transportu

Ako primite narudžbu i primijetite očigledno oštećenje proizvoda, odmah nas kontaktirajte. Robu oštećenu tokom transporta mijenjamo istom novom robom ili Vam po želji vraćamo novac nakon što vratite oštećenu robu.

Kontaktirajte nas! Radnim danima smo dostupni od 8:00 do 17:00.

MYKOTHEKE OG

Possingergasse 59, 1160 Beč, Austrija

Tel:+43 194 71 830

Viber / WhatsApp: +43 664 92 41 333

E-mail: info@mykotheke.at